Lunchmeny v.33
Måndag-Fredag 11:30-14:00
Lunchmeny V.47
Måndag:
Viltskavsgryta tillsammans med potatispure, rårörda lingon och picklad rödlök
Tisdag:
Helstekt Kotlettrad med potatisgratäng, grönpepparsås och syrad gurka
Onsdag:
Kycklingrullader fyllda med färskost serveras med klyftpotatis, coqnacsås och haricot verts
Torsdag:
Pannbiff med kokt potatis, löksky, rårörda lingon, pressgurka.
Fredag:
Grillad Högrev med rostade rotfrukter, rödvinssky, getostkräm och syrade primörer
Veckans Vegetariska:
Auberginegratäng med ruccola, parmesan & rostade pinjenötter
Veckans Fisk:
Ångad Torsk med kokt potatis, skirat smör, pepparrot, rödbeta och kapris
Veckans pasta:
Räkpasta med hanskalade räkor, linguine, grädde, fänkål, chili, riven parmesan och ruccola
139:- / person
(Veckans fisk 145:-/person)
Till buffén ingår även salladsbuffé, smör och bröd samt måltidsdryck och kaffe
Mellanrum
