Lunchmeny v.33

Måndag-Fredag 11:30-14:00

Lunchmeny V.47

Måndag: 

Viltskavsgryta tillsammans med potatispure, rårörda lingon och picklad rödlök

Tisdag: 

Helstekt Kotlettrad med potatisgratäng, grönpepparsås och syrad gurka

Onsdag: 

Kycklingrullader fyllda med färskost serveras med klyftpotatis, coqnacsås och haricot verts

Torsdag: 

Pannbiff  med kokt potatis, löksky, rårörda lingon, pressgurka.

Fredag: 

Grillad Högrev med rostade rotfrukter, rödvinssky, getostkräm och syrade primörer

Veckans Vegetariska: 

Auberginegratäng med ruccola, parmesan & rostade pinjenötter

Veckans Fisk:

Ångad Torsk med kokt potatis, skirat smör, pepparrot, rödbeta och kapris

Veckans pasta: 

Räkpasta med hanskalade räkor, linguine, grädde, fänkål, chili, riven parmesan och ruccola


139:- / person 
(Veckans fisk 145:-/person) 


Till buffén ingår även salladsbuffé, smör och bröd samt måltidsdryck och kaffe

Mellanrum