Lunchmeny v.33

Måndag-Fredag 11:30-14:00

Lunchmeny V.46

Måndag: 

Kalvköttbullar med potatispure och apelsingräddsås

Tisdag: 

Kalops med kokt potatis och rödbetor

Onsdag: 

Ost och kantarellgratinerad kycklingfile med rostad potatis

Torsdag: 

Biff a la lindström med rödvinssås, persiljesmör och stekt potatis

Fredag: 

Fläskfilé med rostad vitlökssky och potatisgratäng

Veckans Vegetariska: 

Pasta med ratatouille, ruccola och fetaost

Veckans Fisk:

Panerad Torsk med curryremoulade och kokt potatis

Veckans pasta: 

Kyckling med champinjoner, gorgonzola och purjolök


139:- / person 
(Veckans fisk 145:-/person) 


Till buffén ingår även salladsbuffé, smör och bröd samt måltidsdryck och kaffe

Mellanrum