Lunchmeny v.33

Måndag-Fredag 11:30-14:00

Lunchmeny V.34

Måndag: 

Kalops tillsammans med kokt potatis och rödbetor

Tisdag: 

Raggmunk med stekt rimmat fläsk och rårörda lingon

Onsdag: 

Biff A la Lindström serveras med rödvinssky och stekt potatis 

Torsdag: 

Ost & Kantarell gratinerad kycklingfilé serveras med potatisgratäng

Fredag: 

Fläskfilé tillsammans med potatisgratäng och rostad vitlökssky

Veckans Vegetariska: 

Penne med Ratatouille toppad med fetaost 

Veckans Fisk:

Panerad torsk serveras med curry remoulad och kokt potatis 

Veckans pasta: 

Penne tillsammans med strimlad kyckling, champinjoner, purjolök och gorgonzola 


139:- / person 
(Veckans fisk 145:-/person) 


Till buffén ingår även salladsbuffé, smör och bröd samt måltidsdryck och kaffe

Mellanrum