Lunchmeny v.33

Måndag-Fredag 11:30-14:00

Lunchmeny V.48

Måndag: 

Grekiska färsbiffar serveras med bulgur, het tomatsås och tzatziki

Tisdag: 

Örtmarinerad fläskfilé serveras med rotfrukter, timjansky, aioli och picklad rödlök

Onsdag: 

Spenat och mozzarellafylld kycklingfilé serveras med klyftpotatis, tomatsky, citruskräm

Torsdag: 

Köttbullar tillsammans med potatispuré, gräddsås, rårörda lingon och pressgurka

Fredag: 

Fläskschnitzel med rostad potatis, rödvinssky, kaprissmör, haricot verts

Veckans Vegetariska: 

Bakad spetskål serveras med morotspuré, brynt smör, hasselnötter, riven parmesan och syrade primörer

Veckans Fisk:

Smörstekt sejfilé med smörslungad potatis, skagenröra, dillgurka, citron och dill

Veckans pasta: 

Svamppasta tillsammans med ostronskivling, linguine, smörstekt svamp, grädde, riven parmesan och ruccola


139:- / person 
(Veckans fisk 145:-/person) 


Till buffén ingår även salladsbuffé, smör och bröd samt måltidsdryck och kaffe

Mellanrum