Lunchmeny v.33
Måndag-Fredag 11:30-14:00
Lunchmeny V.34
Måndag:
Kalops tillsammans med kokt potatis och rödbetor
Tisdag:
Raggmunk med stekt rimmat fläsk och rårörda lingon
Onsdag:
Biff A la Lindström serveras med rödvinssky och stekt potatis
Torsdag:
Ost & Kantarell gratinerad kycklingfilé serveras med potatisgratäng
Fredag:
Fläskfilé tillsammans med potatisgratäng och rostad vitlökssky
Veckans Vegetariska:
Penne med Ratatouille toppad med fetaost
Veckans Fisk:
Panerad torsk serveras med curry remoulad och kokt potatis
Veckans pasta:
Penne tillsammans med strimlad kyckling, champinjoner, purjolök och gorgonzola
139:- / person
(Veckans fisk 145:-/person)
Till buffén ingår även salladsbuffé, smör och bröd samt måltidsdryck och kaffe
Mellanrum








