Lunchmeny v.33

Måndag-Fredag 11:30-14:00

Lunchmeny V.49

Måndag

Grillad kycklingfilé med rostade rotfruker, örtsky, aioli och syrad rödlök

Tisdag

Boeuf Bourguignon serveras med potatispuré och syrad rödlök

Onsdag

Kalvfärsbiffar med kokt potatis, gräddsås, rårörda lingon och pressgurka

Torsdag

Örtbakad kotlettrad med klyftpotatis, sky, chiliaioli och haricots verts

Fredag

Skomakarlåda med potatispuré, sidfläsk, rödvinssås, purjolök och saltgurka

Veckans Vegetariska: 

Bakad rotselleri med potatispuré, sandefjordsås, picklad fänkål och äpple

Veckans Fisk:

Bouillabai - tomatbaserad torsk, lax, handskalade räkor, krutonger, kokt potatis, aioli, dill och citron

Veckans pasta: 

Laxpasta med Linguine, grädde, fänkål, citron, riven parmesan och ruccola


139:- / person 
(Veckans fisk 145:-/person) 


Till buffén ingår även salladsbuffé, smör och bröd samt måltidsdryck och kaffe

Mellanrum