Lunchmeny v.33
Måndag-Fredag 11:30-14:00
Lunchmeny V.48
Måndag:
Grekiska färsbiffar serveras med bulgur, het tomatsås och tzatziki
Tisdag:
Örtmarinerad fläskfilé serveras med rotfrukter, timjansky, aioli och picklad rödlök
Onsdag:
Spenat och mozzarellafylld kycklingfilé serveras med klyftpotatis, tomatsky, citruskräm
Torsdag:
Köttbullar tillsammans med potatispuré, gräddsås, rårörda lingon och pressgurka
Fredag:
Fläskschnitzel med rostad potatis, rödvinssky, kaprissmör, haricot verts
Veckans Vegetariska:
Bakad spetskål serveras med morotspuré, brynt smör, hasselnötter, riven parmesan och syrade primörer
Veckans Fisk:
Smörstekt sejfilé med smörslungad potatis, skagenröra, dillgurka, citron och dill
Veckans pasta:
Svamppasta tillsammans med ostronskivling, linguine, smörstekt svamp, grädde, riven parmesan och ruccola
139:- / person
(Veckans fisk 145:-/person)
Till buffén ingår även salladsbuffé, smör och bröd samt måltidsdryck och kaffe
Mellanrum
