Lunchmeny v.33
Måndag-Fredag 11:30-14:00
Lunchmeny V.49
Måndag:
Grillad kycklingfilé med rostade rotfruker, örtsky, aioli och syrad rödlök
Tisdag:
Boeuf Bourguignon serveras med potatispuré och syrad rödlök
Onsdag:
Kalvfärsbiffar med kokt potatis, gräddsås, rårörda lingon och pressgurka
Torsdag:
Örtbakad kotlettrad med klyftpotatis, sky, chiliaioli och haricots verts
Fredag:
Skomakarlåda med potatispuré, sidfläsk, rödvinssås, purjolök och saltgurka
Veckans Vegetariska:
Bakad rotselleri med potatispuré, sandefjordsås, picklad fänkål och äpple
Veckans Fisk:
Bouillabai - tomatbaserad torsk, lax, handskalade räkor, krutonger, kokt potatis, aioli, dill och citron
Veckans pasta:
Laxpasta med Linguine, grädde, fänkål, citron, riven parmesan och ruccola
139:- / person
(Veckans fisk 145:-/person)
Till buffén ingår även salladsbuffé, smör och bröd samt måltidsdryck och kaffe
Mellanrum
